Afdrukken

Speciale tickets

Logo TEC

BUS EN TRAM IN WALLONIË (TEC)

Groepsticket

  • Groep mensen aan de bushalteReis je in een groep van maximum 5 personen? Dan kan je een voordelig groepsbiljet kopen. Dat is geldig voor de hele dag op korte afstand (10€) of het hele net (25€). Het groepsbiljet is te koop online, aan de ticketautomaat of in de Espaces TEC.
  • Reis je in een groep van 6 à 9 personen? Dan kan je eventueel twee groepsbiljetten kopen.
  • Vanaf 15 personen krijg je extra korting. Daarvoor moet je wel minstens 5 werkdagen op voorhand contact opnemen met de TEC.

Klik hier voor meer informatie over groepsreizen bij de TEC.

Expresslijnen

Expressbus

Combinatie TEC + trein

Tickets TEC - NMBS

  • Biljet + stadsgebied: treinbiljet naar één van de stations hieronder vermeld + de hele dag gebruik van tram, bus en metro ter plekke. Beschikbaar voor Brussel (treinreis + dagkaart MIVB), Aarlen, Bergen, Charleroi, Dinant, Doornik, La Louvière, Luik, Moeskroen, Namen en Verviers (treinreis + dagkaart TEC). Klik hier voor meer informatie.
  • B-dagtrips: klik hier voor een overzicht.
  • Biljet naar de luchthaven van Charleroi (treinticket + busshuttle naar de luchthaven): klik hier voor meer informatie.

Reis je regelmatig met de trein én de TEC? Misschien is een combi-abonnement TEC/NMBS dan wel interessant. Zo'n abonnement kan je kopen aan de loketten van de NMBS. Klik hier voor meer informatie.

Combinatie TEC + MIVB (Brussel)

Tickets TEC - MIVB

In Brussel rijden zowel bussen en trams van De Lijn als van de TEC en de MIVB. Met een JUMP-biljet mag je in de hele Brusselse stadszone ALLE bussen, trams, metro's én zelfs de trein nemen. De JUMP-kaarten zijn te koop op de bus van de TEC en in de MIVB-verkooppunten. Hieronder vind je een overzicht van de tarieven:

  • een JUMP-dagkaart kost 7,5€
  • een JUMP-biljet voor één rit kost 2,10€ (2,50€ als je het op de bus koopt)
  • een JUMP-5-rittenkaart kost 8€
  • een JUMP-10-rittenkaart kost 14€.

Er bestaat ook een abonnement (MTB-abonnement) waarmee je een maand of een jaar lang alle openbaar vervoer kan gebruiken in Brussel. Klik hier voor meer informatie.

Cyclotec: TEC + vouwfiets

CyclotecCycloTEC is een jaarbonnement van de TEC gecombineerd met het gebruik van een TEC-vouwfiets. Zo'n vouwfiets is ideaal als voor- en natransport en mag gratis mee op alle bussen en trams. Voor de vouwfiets betaal je 60€ bovenop de prijs van je TEC-abonnement. Onderhoud en verzekering inbegrepen! Klik hier voor meer informatie.

Over de grens

Region3tarifHet region3tarif is geldig voor verplaatsingen naar Aken (D) en Vaals (NL) vanuit de Belgische Oostkantons (zie kaartje).

Je hebt de keuze tussen een biljet (enkele reis, volwassene of kind), een dagkaart (voor 1 of 5 personen) en een abonnement (voor een maand of een jaar). Biljetten en dagkaarten zijn te koop op de bus, een abonnement kan je kopen aan het TEC-loket. 

Het Euregioticket is geldig in een nog veel groter gebied nl. de Euregio Maas-Rijn. Daartoe behoren de provincies Luik en Limburg (B), de regio rond Aken (D) en Zuid-Limburg (NL).

Het Euregioticket kost 18,50€ en is de hele dag geldig op (bijna) alle bussen en treinen in heel dit gebied. Tijdens het weekend en op feestdagen geldt zo'n Euregioticket meteen voor het hele gezin.

Klik hier voor meer informatie.

Terug naar overzicht
AddThis Social Bookmark Button