Afdrukken

Onderweg: Bagage (vergeten)?

Logo TEC

BUS EN TRAM IN WALLONIË (TEC)

Bagage

Bagage pxTrans Maximum twee koffers, een kinderwagen, een rolstoel of een boodschappenwagentje mogen gratis mee. Leg je bagage niet op een zitplaats, maar op je schoot of op de grond. 
Fiets  

Gewone fietsen mogen NIET mee op de tram of bus. Een opgevouwen vouwfiets mag wél gratis mee als het de andere passagiers niet hindert. De TEC biedt trouwens een abonnement aan inclusief vouwfiets: Cyclotec.

Hond  

Kleine huisdieren mogen gratis mee op schoot, als dit de andere passagiers niet hindert. Grotere honden mogen ook mee, op voorwaarde dat je ze aan de leiband houdt en indien nodig een muilkorf aandoet. Bovendien moet je dan voor de hond ook een ticket kopen. Een uitzondering: Politie- en geleidehonden mogen gratis mee op vertoon van een geldig attest. 

Iets vergeten?

Als je iets vergeten of verloren bent op de bus of tram, kun je bellen naar de TEC. Vermeld zeker de bus- of tramlijn, datum en tijdstip:

  • TEC Waals-Brabant: tel. 010 23 53 53
  • TEC Charleroi:  vul dit formulier in en stuur het terug Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of fax naar 071 234 010.
  • TEC Hainaut: bel naar 065 388 815 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • TEC Liège-Verviers: tel. 04 222 16 22
  • TEC Namur-Luxembourg: tel. 081 253 555

VORIGE: AFSTAPPEN  

pxTrans

AddThis Social Bookmark Button