Afdrukken

Onderweg: Bagage (vergeten)?

Logo NMBS

TREIN - HEEL BELGIË (NMBS)

Bagage

Bagage

Maximum drie stuks / 30 kg handbagage (tassen, rugzakken, ...) mogen gratis mee. Leg je bagage niet op een zitplaats, maar op je schoot, op het rek boven de zetel, onder of tussen de zetels. Rolstoelen, kinderwagens en vouwfietsen worden als handbagage beschouwd.

Fiets

Je fiets mag mee op de trein, maar je moet wel een extra ticket kopen (behalve voor vouwfietsen: die mogen gratis mee). Reis bij voorkeur buiten de spits: Dan is het minder druk. Klik hier voor meer informatie.

Hond Een klein huisdier in een mand of kooi (maximum grootte 55*30*30 cm) mag gratis mee. Grotere honden aan de leiband mogen ook mee als je een Biljet Huisdier koopt. Dat kost 2,50€ per rit. Je mag voor je hond ook een extra lijntje op je Key Card invullen. Een uitzondering: Blindengeleidehonden en assistentiehonden reizen gratis mee.
Iets vergeten op de trein?

Iets verloren of vergeten in de trein of in een station? Neem zo snel mogelijk contact op met de NMBS, bij voorkeur online. Als het voorwerp teruggevonden wordt, mag je het gaan afhalen in het station. Dat kost 5€. Klik hier voor meer informatie.
 

VORIGE: AFSTAPPEN  

pxTranspxTrans

AddThis Social Bookmark Button